Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

«Diet Web Κατερίνα Μηστριώτη»


Η μεγαλύτερη ευλογία:  Υγεία και Ζωτικότητα

Καλώς ήλθατε στο Diet Web 

το blog της Κατερίνας Μηστριώτη,  τον χώρο της Εναλλακτικής προσέγγισης για την αναβάθμιση της Υγείας και της Ευεξίας !!



Εδώ στο Diet Web θα ανακαλύψουμε μαζί τα μοναδικά οφέλη της εξατομικευμένης Ολιστικής Προσέγγισης για την αναβάθμιση της Υγείας σας, διατρέφοντας το σώμα σας, εξισορροπώντας τις λειτουργίες των οργάνων σας και αποκαθιστώντας δυσλειτουργίες που σας ταλαιπωρούν.

Θα μπορέσετε να πάρετε εσείς,  σας χέρια σας,  τον έλεγχο του οργανισμού σας και να κάνετε θαύματα σε σωματικό και νοητικό επίπεδο.

Πολλοί, πριν από εσάς,  που έχουν χρησιμοποιήσει φυσικές μεθόδους θεραπείας και στην συνέχεια έχουν πάρει προληπτικά μέτρα για την διατήρηση της καλής τους υγείας, έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτοί οι ίδιοι είναι οι αρμόδιοι που καθορίζουν τα επίπεδα της υγείας τους και της διατήρησης μιας δραστήριας ζωής για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.





Μόνον μία σε βάθος επιστημονική αξιολόγηση και έρευνα του οργανισμού σας,

μπορεί να σας κάνει 
να νιώσετε ικανοί γι΄αυτό το νέο ξεκίνημα 

και αυτό μπορείτε να το προσφέρετε στον εαυτό σας 
γρήγορα, απλά, με ασφάλεια και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. 






Με στόχο την αναβάθμιση της υγείας και της ευεξίας, 

έχουμε στην διάθεσή σας

την τελευταία λέξη  

της Τεχνολογίας  Βιοσυντονισμού 

Sensitiv Imago

και την επιστημονική γνώση χειρισμού της

Έχουμε την γνώση των κατάλληλων  Συμπληρωμάτων διατροφής για κάθε άτομο ξεχωριστά,  και την σωστή και  απόλυτα εξατομικευμένη Διατροφή που χρειάζεται.

Απλά … Επικοινωνήστε μαζί μας και με την κατάλληλη υποστήριξη, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του οργανισμού σας στα χέρια σας και να απολαύσετε μια υγιή, ευτυχισμένη και πλήρη ζωή, χωρίς προβλήματα υγείας.



Επειδή είναι εκπληκτικό  να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα,
Επιδιώξτε την υγιή ισορροπία του οργανισμού σας
με Βιοσυντονισμό «Sensitiv Imago»
Συμπληρώματα Διατροφής και Σωστή Διατροφή!





Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την σελίδα, παρουσιάζουν την προσωπική μας άποψη για την υγεία και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις συμβουλές, διαγνώσεις και θεραπείες ασθενειών των επαγγελματιών υγείας οι οποίοι ενδεχομένως έχουν διαφορετικές απόψεις για τα θέματα υγείας και την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών προσεγγίσεων.
Επομένως, κάθε άτομο είναι υπεύθυνο να κατευθύνει την δική του υγεία βάσει των απολύτως προσωπικών του επιλογών.




Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Υψηλότερα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας - σε οποιαδήποτε ένταση - και λιγότερος χρόνος καθιστικής ζωής, συνδέονται με σημαντικά μειωμένο κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας σε μεσήλικες και ηλικιωμένους!!


Επιλογή, Επεξεργασία και Μετάφραση ερευνών:   Κατερίνα Μηστριώτη – Σύμβουλος Κλινικής Διατροφολογίας και Ολιστικών Εφαρμογών

Πηγές/Δημοσιεύσεις

Γ)  Δημοσιευμένο στο  «Τhe BMJ» (The British Medical Journal - κορυφαίο Αγγλικό περιοδικό Γενικής Ιατρικής) στις 21/8/2019

Δ)  Ερευνητές PhD:    
   
  
                                                                                                     
Στην σημερινή μου ανάρτηση ασχολούμαι με τα αποτελέσματα 8 σοβαρών Πανεπιστημιακών ερευνών τα οποία συγκρίθηκαν, μελετήθηκαν,  ανακοινώθηκαν και δημοσιεύθηκαν.


Θα ήθελα οι φίλοι μου να δώσουν προσοχή και να δραστηριοποιηθούν όσο περισσότερο ο καθένας μπορεί.


Οι αλλαγές που χρειάζεται να κάνουν στη ζωή τους είναι μικρές και ευχάριστες, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!


Στις έρευνες συμμετείχαν 36.383 ενήλικες (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας τουλάχιστον 40 ετών (μέσος όρος ηλικίας τα 62 έτη), για διάστημα 5,8 ετών.


Στο σύνολό τους ήσαν άτομα που εργάζονταν σε γραφεία κάνοντας καθιστική ζωή, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας τα οποία έμεναν στο σπίτι και – συνήθως – παρακολουθούσαν πολλές ώρες τηλεόραση ή κάθονταν στον υπολογιστή ή στις πολυθρόνες τους.  

Επίσης άτομα που είχαν δραστηριότητες «ελαφριές», «μέτριες» ή «έντονες» καθώς επίσης και άλλοι που συνδύαζαν καθιστική και δραστήρια ζωή.


Το Συμπέρασμα ήταν ότι η δραστηριότητα - ή η έλλειψή της - είναι το κλειδί της μακροζωίας!



Διαπιστώθηκε ότι οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, ανεξάρτητα από την ένταση, συνδέεται με έναν σημαντικά μικρότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.




Στην «Ελαφριά δραστηριότητα» υπάγονται το αργό βάδισμα, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των πιάτων, το απλό συγύρισμα του σπιτιού, τα ψώνια στην αγορά και συναφή.





H «Μέτρια δραστηριότητα» περιλαμβάνει το γρήγορο βάδισμα, το σκούπισμα ή το κόψιμο του γκαζόν και συναφή.








Η «Έντονη δραστηριότητα» περιλαμβάνει το τζόκινγκ, τα βάρη ή το σκάψιμο και συναφή.
Ακολουθώντας «Μέση δραστηριότητα»  σημειώθηκε απότομη μείωση των πρόωρων θανάτων.

Αλλά ο κίνδυνος γενικότερα μειώθηκε δραματικά από την στιγμή που οι άνθρωποι σηκώθηκαν και ασχολήθηκαν με κάποια δραστηριότητα.


Ο κίνδυνος συνέχισε να μειώνεται όσο περισσότερο δραστήριοι γίνονταν!

Μία παρόμοια απότομη μείωση στους πρόωρους θανάτους καταγράφηκε:

α) με την αύξηση της διάρκειας της ελαφριάς φυσικής δραστηριότητας μέχρι περίπου 5 ώρες την ημέρα  (ασχολούμενοι συνολικά με διάφορες δραστηριότητες που ανήκουν στην ομάδα αυτή)   και


β) εναλλακτικά με μέτριας έντασης σωματική δραστηριότητα περίπου 24 λεπτών την ημέρα.




Το περπάτημα είναι ένας ελπιδοφόρος παράγοντας, καθώς είναι απλός, προσιτός (δωρεάν), εφικτός ακόμη και για τις μεγαλύτερες ηλικίες και σπάνια αντενδείκνυται.
Αυτό ενισχύει την άποψη ότι:  οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα είναι ευεργετική και πιθανώς εφικτή για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.




Ακόμη και εάν η εργασία σας υποχρεώνει  να είστε καθιστοί για πολλές ώρες, εάν σηκώνεστε από την θέση σας περίπου κάθε μία ώρα και περπατάτε ή κάνετε μια βόλτα με τα πόδια κατά την διάρκεια του διαλλείματος σας, και πάλι θα έχετε μεγάλο όφελος.                  

Λάβετέ το αυτό σοβαρά υπ΄όψιν σας !!!!