Επιλογή, Επεξεργασία και Μετάφραση ερευνών: Κατερίνα Μηστριώτη Σύμβουλος Κλινικής Διατροφολογίας και Ολιστικών Εφαρμογών
Έρευνα: Imperial College (IC) London supported
by the National Institute for Health Research (NIHR) Clinical Research Facility
and Biomedical Research Centre at IC Healthcare NHS Trust and University of Glasgow
Ερευνητές & δημοσίευση: βλ τέλος άρθρου
Εν συνεχεία, στο περιβάλλον αυτό του
εντερικού σας συστήματος, συντίθενται διάφορες ευεργετικές ενώσεις, όπως το
προπιονικό, που χαλαρώνει το πεπτικό, δρα στον εγκέφαλο μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και
την επιθυμία για παχυντικά φαγητά και επιβραδύνει τον ρυθμό απορρόφησης των σακχάρων στον οργανισμό
σας.
Ερευνητές Drs: Claire
S Byrne Edward S Chambers Habeeb Alhabeeb Navpreet Chhina Douglas J MorrisonTom
Preston Catriona Tedford Julie Fitzpatrick Cherag Irani Albert Busza Isabel
Garcia-PerezSofia Fountana Elaine
Holmes Anthony P Goldstone Gary S
Frost
Research registered at clinicaltrials.gov as NCT00750438.
Δημοσίευση: The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 104, Issue 1, 1 July
2016, Pages 5–14,