Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

«Diet Web Κατερίνα Μηστριώτη» Η μεγαλύτερη ευλογία: Υγεία και Ζωτικότητα




Καλώς ήλθατε στο Diet Web  το blog της Κατερίνας Μηστριώτη - τον χώρο της Εναλλακτικής προσέγγισης για την αναβάθμιση της Υγείας και της Ευεξίας.

Εδώ θα ανακαλύψουμε μαζί τα μοναδικά οφέλη της εξατομικευμένης Ολιστικής Προσέγγισης για την αναβάθμιση της Υγείας σας, διατρέφοντας το σώμα σας, εξισορροπώντας τις λειτουργίες των οργάνων σας και αποκαθιστώντας δυσλειτουργίες που σας ταλαιπωρούν.

Θα μπορέσετε να πάρετε εσείς,  σας χέρια σας,  τον έλεγχο του οργανισμού σας και να κάνετε θαύματα σε σωματικό και νοητικό επίπεδο.

Πολλοί, πριν από εσάς,  που έχουν χρησιμοποιήσει φυσικές μεθόδους θεραπείας και στην συνέχεια έχουν πάρει προληπτικά μέτρα για την διατήρηση της καλής τους υγείας, έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτοί οι ίδιοι είναι οι αρμόδιοι που καθορίζουν τα επίπεδα της υγείας τους και της διατήρησης μιας δραστήριας ζωής για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

Μόνον μία σε βάθος επιστημονική αξιολόγηση και έρευνα του οργανισμού σας, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ικανοί γι΄αυτό το νέο ξεκίνημα και αυτό μπορείτε να το προσφέρετε στον εαυτό σας γρήγορα, απλά, με ασφάλεια και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Με στόχο την αναβάθμιση της υγείας και της ευεξίας, έχουμε στην διάθεσή σας την τελευταία λέξη  της Τεχνολογίας Βιοσυντονισμού Sensitiv Imago και την επιστημονική γνώση χειρισμού της, την γνώση των κατάλληλων  Συμπληρωμάτων διατροφής για κάθε άτομο ξεχωριστά, και την σωστή και  απόλυτα εξατομικευμένη Διατροφή που χρειάζεστε.

Απλά … Επικοινωνήστε μαζί μας και με την κατάλληλη υποστήριξη, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του οργανισμού σας στα χέρια σας και να απολαύσετε μια υγιή, ευτυχισμένη και πλήρη ζωή, χωρίς προβλήματα υγείας.

Επειδή είναι εκπληκτικό  να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα,
Επιδιώξτε την υγιή ισορροπία του οργανισμού σας
 με Βιοσυντονισμό «Sensitiv Imago»
Συμπληρώματα Διατροφής και Σωστή Διατροφή!

Προσοχή:  Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την σελίδα, παρουσιάζουν την προσωπική μας άποψη για την υγεία και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις συμβουλές, διαγνώσεις και θεραπείες ασθενειών των επαγγελματιών υγείας οι οποίοι ενδεχομένως έχουν διαφορετικές απόψεις για τα θέματα υγείας και την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών προσεγγίσεων.

Επομένως, κάθε άτομο είναι υπεύθυνο να κατευθύνει την δική του υγεία βάσει των απολύτως προσωπικών του επιλογών. 

Ένα μήλο την ημέρα….. βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας

Ένα μήλο την ημέρα κρατά όχι μόνον τον γιατρό μακριά, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μείνετε λεπτοί.
Ερευνητές βεβαιώνουν ότι   «ιδιαιτέρως τα μήλα της ποικιλίας «Granny Smith» καταπολεμούν την παχυσαρκία και ορισμένες από τις χειρότερες επιπτώσεις της».
Τα μήλα αντιμετωπίζουν προβλήματα που συνδέονται με την παχυσαρκία, όπως χαμηλού βαθμού και χρόνια φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε Διαβήτη.
Μπορούν επίσης να παρεμβαίνουν σε μεταβολικές διεργασίες που σχετίζονται με την παχυσαρκία και σας κάνουν να αισθάνεστε ευχαριστημένοι και πλήρεις.
Όλα τα μήλα περιέχουν φυτικές ίνες και πολυφαινόλες, οι οποίες υποβοηθούν την ανάπτυξη των «φιλικών» βακτηρίων στο παχύ έντερο.
Αλλά, όπως αναφέρθηκε, τα καλύτερα μήλα για τον σκοπό αυτό, είναι τα ξινά πράσινα μήλα της ποικιλίας «Granny Smith».
«Περιέχουν περισσότερες  φυτικές ίνες από ότι όλες οι άλλες ποικιλίες», βεβαιώνουν οι ερευνητές από το Washington State University.

Πηγή :  Food Chemistry 161:208

Μετάφραση στα Ελληνικά: Κατερίνα Μηστριώτη - Σύμβουλος Κλινικής Διατροφολογίας & Ολιστικών εφαρμογών